Monday, June 24, 2013

Hai.


Whoa! Hai blog. Hai pembaca blog. Hai hai hai hai! Apa khabar? Batuk? Sakit mata? Sakit tekak? Sakit hati? Ya ya ya nampaknya jerebu yang melanda memberi kesan-kesan negatif kepada kita ya. Jadi, jerebu-jerebu ni yang dapat cuti sekolah tu, cikgu bagi suruh duduk rumah, taknak bagi exposed to the haze, but no point la kalau dapat cuti pastu berfoya-foya kat luar. Baik gi sekolah. //Ah bising la kak Syazana ni. Sukeww hati itteww la nak keluar ke taknak. Dah habis sekolah senyap leww//.  Pandai la korang jaga diri ye. Minum air kosong banyak-banyak :D

Ohya, memandangkan sekarang summer break - - - - kita enjoyy MUAHAHAHA. Ciss summer break pebendanya cuti 2 minggu je kot ni pun nasib baik, untung takde BTN kalau tak hancur lebur terbakar burn cuti seminggu. Ohya lagi, kita nak gitahu awak yang kita dah habis foundation hihi. Fine. Fine. Fine. Orang lain dah lama pun habis foundation, kita ni baru nak habis kfine. Dan 2 weeks from now on, we'll start the very 1st degree's year wo-hooo *semoga pointer lepas semoga lepas semoga lepasss aminn* dalam erti kata lain, kita dah nak masuk actp awak ha ha ha. Tapi next sem, kawan-kawan kita dah ramai fly awak. Izzati, Fatihah, jiran depan rumah (Nadia, Dayah, Hannah), Athirah sume nak fly. Tinggal la kita kat sini. Kalau ada rezeki, dapatlah fly spring nanti (Y)

Dan Wow Wow Wowww cepat gila rasa masa berlalu. Rasa macam baru je habis MDS tup tup pejam celik  pejam pejam celik pejam celik *ah mengarut* dah habis setahun kat sini. Wow wow wow. 

//gambar MDS. Kalau tak silap la kann, group ni nama dia Zealous. Haa kemainnn//

p/s : Siapa pergi PICC weekend ni? Sepp sikit! Jumpa di sana :D

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Leave your comment below.