Thursday, June 7, 2012

What Makes You, You?



Assalamualaikum semuanya, aku nak kasi satu pengumuman ni. Hehe. Sila bukak mata luas luas. Ini bukan satu pembohongan ye rakan rakan sekalian !


Sony VAIO E Series - What Makes You, YOU? Contest. Tell us what makes you, YOU! Tell it in a poster. And stand a chance to walk away with the all-new VAIO E Series! Create your poster now! http://www.sony.com.my/microsite/what-makes-you/
YA. Sony telah menganjurkan satu contest Umphh sempena debut Sony VAIO E Series . Dan ianya adalah poster contest. Setelah dipujuk rayu Eqin , aku pun berbesar hati menyibukkan diri menyertai contest ni. Yeah Yeah. Dan , aku akan lebih berbesar hati kalau kawan kawan blogger aku menyokong penglibatan aku . Hehe.

Dan, inilah poster yang telah aku create kejap tadi. So, dengan rasa rendah diri aku wish korang dapat tolong aku like poster ni kat sini : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151841969570601&set=a.10151624236125601.854601.117649200600&type=1&theater .  Hehe. Terima kasih. 

Sudikan lah ye like . Hehe . KLIK SINI.Jom la join jugak, nanti aku like sama ! Yeahh. 

With love,
Syazana.


1 comment on "What Makes You, You?"

Leave your comment below.