Wednesday, April 11, 2012

Tokyo, I'm Coming!


Tokyo, seperti yang korang tahu Tokyo adalah sebuah bandar kat Jepun nuh *dalam kekecohan gempa bumi Acheh ni, aku mintak maaf lah ye meng-update pasal Tokyo ni, bukan ape.. nak share something je* Em, sekejap jangan salah sangka pulak. Bukannya aku nak pergi travel Tokyo tu hehehehe

Entri kali ni pendek je , *haha, memang selalunya pendek pon* apa yang aku nak share sebenarnya ialah :
Dekat Tokyo, basikal adalah lebih cepat daripada kereta untuk perjalanan yang kurang 50 minit! 
Kan, untungla jimat minyak jimat masa jimat duit. Tapi kena korban tenaga sikit la kan? Tapi *lagi* dalam masa yang sama dapat exercise buang lemak di badan sebab tu orang Tokyo kebanyakkannya fit fit aje . Mostly yang overweight adalah orang sumo.

Akhir kata, jom layan gambar gambar sekitar Jepun yang aku sempat tangkap haritu. Ehh, silap. Yang sempat aku pinjam kat Encik Tumblr. Mwahaha.

Tengok! Gambar longkang pun lawa bila ada pokok sakura. kan kan kan?


Sekian, terima kasih.
With love,
Syazana.

p/s : Marilah sama-sama mendoakan keselamatan penduduk Acheh dan kawasan yang sama waktu dengannya. Semoga kita sama-sama terselamat daripada segala bala , bencana , dan malapetaka. Amin.


7 comments on "Tokyo, I'm Coming!"
  1. cantiknyaa.. dapat blajaq kat tokyo best ni, kan Syazana? :D

    ReplyDelete
  2. baca title tadi ingatkan orang kaya manelah nak travel kesana.kot-kot dapat offer study ke sane ke ><

    japan memang lawa :)

    ReplyDelete
  3. @Syat0za Zai : haah , mang best. tapi kos sara hidup kat sana tinggi ..

    ReplyDelete
  4. @cIk JanNah: cantik kan ;) malaysia pun apa kurangnyaa

    ReplyDelete
  5. hang curi gambaq dlm kamera aku masa aku p jepun eh..?

    ReplyDelete

Leave your comment below.