Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday #4 : Those Memories That I Will Remember

Entri kali ni tak memerlukan 95% pembacaan kerana 95% daripadanya terdiri daripada gambar . Just let it begin here :)

just smile and the world will smile along with you 

moh melawat perak 2012 :) taman tasik taiping .

aku panggil ni bunga loceng, bunga bintang pun okey kan? anything tho!



there's my nickname on the.. err.. -,-

okey, 

cik miye  makan free .

coklat vanilla :) 

 makan jangan tak makan :P

just let the picture talks.

both my sweet and ayu friends :)

kenny rogers roaster : less calories, less ape lagi eh?

spot tangan aku (kiri gambar) sedang merobek makanan dengan rakus

jakun kejap makan cupcakes kat KRR 

ngap!

spotted (from left) : Mira Zakfar, Awatif Husna, Sya Syazana, Husna Arshad, Nazzua Siap. 
Btw, thanks to photographer :)

Done. Actually ini adalah event 'kita-kita je' yang telah berlangsung hujung minggu lepas :) Memang havoc sikit sebab nearly nak sesat kat pusat bandar taiping . entah camne . eksaited teramat kot. Haha. tiga bulan lagi, kita keluar sama-sama lagi eh . Btw, kitorang sempat jugak tengok citer Satu Malam Kubur Berasap. Aku tak boleh nak komen banyak pasal citer ni sebab aku tengok citer ni 10 percent je. Al-maklumlah , aku lemah semangat sikit. SATU gambar hantu dalam citer ni aku tak tengok LANGSUNG okey, kecuali time Pak Akub halau hantu Siti . Rugi sepuluh hengget tiket . Lain kali aku takmau dah tengok citer hantu hantu ni kat cinema lagi. Bagi free pun taknak. Baik yang komedi seram , ataupun yang gile seram! *lemahnya aku* takpe, nanti aku improve. OkeBai . Salam .

p/s: Kalau nak outing , jangan balik Maghrib.. 



1 comment on "Wordless Wednesday #4 : Those Memories That I Will Remember"

Leave your comment below.