Thursday, December 8, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

wah. dah macam YES- year end sale dah. haha. *takde kaitan pon* maka hari ni, ter-bengkalai lah hajat aku menge-pause blogging semasa exam ini . HUAHUAHUA. sila gelak kekejaman. nak buat macam mana kan? bosan jugak aku asyik mengadap buku last last buku mengadap aku. perhatian: jangan tiru aksi ini.  oleh yang demikian,


tanpa melepaskan peluang mencuba nasib, aku dengan sukacita bercita-citanya join sekali GiveAway Cik Nisa Menaip yang suka menaip tu. Ala takkan tak kenal? Disamping itu , mungkin aku akan berpeluang meragut hadiah menarik yang disponsorkan oleh mereka yang oh-sem seperti berikut :


7 comments on "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"

Leave your comment below.