Saturday, December 31, 2011

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !

Wah, sudah sekian lama aku tak kena tag. Sekali sekala buat , seronok jugak. Hoho. Tanpa membuang masa waktu dan ketika , marilah kita mulakan . *selingan : Masa Itu Ibarat Pedang. Jika Kita Tak Memotongnya, Maka Ia Akan Memotong Kita*


Dan, syarat syaratnya :
1. korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !  dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan :) (nak tag lebih pun takpe .sebab .makin banyak link yang mira dapat masuk dalam bloglist tu ..makin ramai yang akan terjah blog korang kan )
3. Like gambar tak comel ni LIKE SINI ( harap korang boleh tolong )
4. Follow blog MIRA & AZFA (tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB  follow azfa okay ;)
5. Like Fan Page MIRA & AZFA (TAK WAJIB ya semua .atas kesudian masing2)

 Jadi, semua syarat - DONE. kecuali yang number 3 tu, sebab bila aku klik link yang dinyatakan , yang keluar cuma :

 jadi maaf dihulur ye cik mira tak dapat penuhi semua syarat.

Last but not least , sesi menge-tag pulak. Berikut adalah blogger yang di-tag:

dan, aku pulak , telah ditag oleh : Syam

Sekian , terima kasih. Selamat hari sabtu :)

*UPDATED: syarat ke-3 sudah dipenuhi, link sudah berfungsi. HOHO.
4 comments on "SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !"
  1. da join....waa..da kta2 hikmah..kagum2..^.^

    ReplyDelete
  2. Hai awak , Kite dari segmen yg sme . Kite dtg nak terjah blogg awk , Terjah blog kite balek yea'

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  3. IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
    thanks join segmen ni :)
    maaf lambat terjah korang ya :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sma
    and dah f0ll0w awak.
    sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

    http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete

Leave your comment below.