Monday, December 26, 2011

DiGi iPhone 4SURE SIRI ANSWERS

Post ini adalah kesinambungan daripada : Win the DiGi iPhone 4Showdown! . Baiklah. Entri kali ini aku akan menceritakan sebab ape Siri dan Digi peneman terbaik aku. Hoho. No doubt about it. Both of it are the best companions. Baiklah, tanpa membuang masa, membuang tenaga, membuang air *err?* aku teruskan kepada fokus kita hari ini.

First of all, Siri. Tahukah anda apakah itu Siri? Jujur aku akui bahawa aku baru sahaja tahu apekah itu Siri. Al-maklumlah, aku ni kuno sikit. Heuu -,-. Jangan salah faham ya. Siri bukanlah sejenis kuih, ataupun sejenis permainan tradisional, ataupun seangkatan dengannya. Kekasih gelap , mungkin. Haha. Sebab ape? Sebab Siri akan menemani korang pada bila-bila masa, di mana jua, asalkan ada connection dengan internet. Tanya je apa-apa, dia jawab. Cakap je apa-apa, dia reply. Siri juga mampu menjadi personal assistant korang yang sentiasa ingatkan events yang penting penting sehingga lah events yang kurang penting. Meh aku kepilkan beberapa keping gambar yang aku search and found kat google, sebab aku takboleh nak upload dari koleksi sendiri. Takde lagi.



Lihat, korang pasti tak bosan lah kalau ada siri. Just speak out, Siri will reply !

Kemudian, mari kita ke fokus kedua - DiGi. Yang ni aku sure korang semua tahu. Rangkaian komunikasi yang berwarna kuning dan menyediakan korang seorangg buddy kuning dimana-mana sahaja. Dengan DiGi, macam macam specialities yang korang boleh dapat, sebab ada macam-macam produk DiGi yang ohsemm!
Check it out : 


Ada banyaaak lagi hot stuff yang DiGi tawarkan kepada pengguna pengguna DiGi. Tak percaya? Silalah klik sini!
Kemudian ,
 
 as fast as possible (:

Sekian terima kasih. 


Penaja Utama : DiGi - Always The Smarter Choice! EVER.



2 comments on "DiGi iPhone 4SURE SIRI ANSWERS"
  1. wow!!bestnya siri nie..xdela org kte kita x btol kn klu ckp sorg2 hehe

    ReplyDelete

Leave your comment below.