Tuesday, December 20, 2011

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE


Here it's come ! Most-wanted item of the year . Hoho. Itu diaa. Iphone 4S yang super dooper adorable. Sebab apa dia adorable? Aiseehh, macam lah korang tak tahu.. ianya sungguh adorable. Kalau aku tak bagitahu pun , korang dah tahu. Takpe takpe . Aku nak list-kan serba serbi spesifikasi dan keistimewaan iPhone 4s ni. Sikit je. Nak banyak banyak klik sini.

iPhone 4S embodies Apple’s continuing environmental progress. It is designed with the following features to reduce environmental impact:

  • Mercury-free LED-backlit display
  • Arsenic-free display glass
  • Brominated flame retardant-free
  • PVC free
  • Majority of packaging made from post-consumer recycled fiberboard and biobased materials
  • Power adapter outperforms strictest global energy efficiency standards


Baiklah. Back to our today hot topic : 

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE
Sebab apakahh? Bukan ke harga iPhone ni cecah 2 ribu ringgit ke atas? Kalau beli nasi lemak , boleh supply sampai tiga bulan kot. Kemudian , banyak lah lemak berkumpul di perut. Tapi, dengan DiGi anything is possible bebeh! Haha. Tak percaya?! Moh kite tengok...

Ha kann? Possible tak possible? Dengan bayaran serendah RM55 ringgit sebulan korang dapat menjadi pemilik iPhone 4S serta berpeluang menggunakn pelan DiGi dengan super affordable. 

Tak puas lagi? Nak lebih? Tudya aih. Tamak tamak. Takpe, jangan risau... 


dengan pelan yang direkemenkan oleh pihak DiGi, RM88/bulan, lihatlah apa yang korang bakal dapat!
  • RM1, 400 rebat (RM200 off RRP, RM1, 200 termasuk rebat jumlah Auto-Bil)
  • RM100 pengecualian bagi yuran pentadbiran
  • Penghantaran percuma dengan pembelian dalam talian
  • 30-hari percubaan percuma untuk DiGiMusic ™ Play


 mudah kan? cuma pilih pelan DiGi yang smart ini, korang berpeluang miliki gajet hangat a.k.a TOP abad ini. 
marilah ramai-ramai mencuba pelan ini sambil menjerit :


Apa tunggu lagi ? Switch to iDiGi today!

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Leave your comment below.