Wednesday, December 21, 2011

DiGi iPhone 4SURE 4 ME

Baiklah . Bertemu kembali dalam entri Win the DiGi iPhone 4Showdown! . Kali ni aku akan nyatakan sebab-sebab aku mahukan iPhone 4S. Eh, siapa yang taknak? Tipu laa kalau kata tak nak.. Aku berani kerat jari ikan kalau ada yang mengaku taknak. *oh ikan takde jari *

Okay, kembali kepada tajuk utama. Sebab apa aku nak iPhone 4s? Aku cuba list-kan beberapa sebab aku nak gajet hot meletup vavavoom yang bagi aku munasabah :


  • Aku belum ada lagi sebarang gajet apple ni. So, apa salahnya kalau aku berikhtiar sikit kan? 
  • Trend. Whoho. Aku takdelah nak mengaku aku ni gila trend sangat *lalala* tapi kalau ikut perkembangan semasa (up-to-date) aku rasa bukan lah satu masalah besar asalkan tak boros melampau.
  • Cuba tengok applications dalam iPhone 4s ni.. Nganga tak nganga.. Macam macam ado! Meh aku share 1 per infinity  daripadanya :
  • Dan sebab utama aku nak iPhone 4s ni ialah - dah hati aku kata nak, aku nak lah - walaupun aku sedar ada pepatah yang kata , 'ikut hati mati, ikut rasa binasa' , tapi mati ke kalau ada iPhone 4s ni? Mati ada di mana-mana. 
  • Last but not least, iPhone 4s is listed on my  wish list. so, mungkinkah aku bakal memilikinya? HAHA *sila gelak serupa orang dapat durian runtuh* who knows kan? 
as a conclusion, iPhone 4s adalah gajet yang perlu ada di tangan anda sekarang! [image]

dan sebagai pemanis bicara, pelabuh tirai, penutup isi...


sila jerit sekali lagi *seperti di ENTRI INI*


7 comments on "DiGi iPhone 4SURE 4 ME"

Leave your comment below.