Wednesday, June 8, 2011

Satu Pagi Di Dalam Rumah.

photo: smallrooms
Fuh. Pehal lak tetiba rasa panass je ni? urgh. Abaikan. OHNO! Aku kencing tilaaamm.
Ehhe. Tetiba teringat citer ****** kat aku. AHHA. Lawak ler pulak bila ada kisah-kisah kencing tilam. Eh, malu la pulak nak taip pasal kencing tilam. Apekah itu kencing tilam? Ayyooyoo, itu pon tarak tawu ka? Itu kencing tilam ma, kencing atas tilamm maa. Pehal pulak tetiba nak pegi kencing atas tilam.Tandas kan ade?. Ayyooyoo, itu kencing maa bukan sadar maa, masa tidur lohh.. Get it?



Dulu, (take note - DULU) masa kecik-kecik aku sebagai kanak-kanak normal, tidak turut terlepas mengalami kejadian ni yang dulunya rasa so-whatever dan yang kininya rasa fuhh!-malunya. Haha. Bermula dengan mimpi yang tak tahan nak melepaskan hajat then masuk tandas kemudian terasa suamsuam kuku. Umi pon bising sebab kena jemur tilam. Eh, pakai Febreeze je jadi tak?


p/s: Dah habes.


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Leave your comment below.