Thursday, April 21, 2011

Bukan Saya Taknak Update Tiap-tiap Hari

Yah. Ramai gak yang komen suruh update blog. "Updatelah blog kau tu" kata mereka. Hmm. Aku memang nak sangat sangat update blog, tapi apakan daya, masa tak berapa nak mengizinkan. Tahun ni aku nak amek SPM. Tahu tak SPM tu ape? SPM stands for Sijil Pelajaran Malaysia. Ini sangat penting. So, komitmen aku dalam dunia blogging ni terpaksa dihadkan dan mungkin terpaksa di'mati'kan buat seketika. Sekarang dah bulan 4. Pejam celik, pejam celik , baper jam je lagi nak SPM. Sekejap je masa berlalu.


Kenapa aku perlu fokus kat SPM ni? AHHA. mestilah aku kena fokus. Dengan result SPM ni lah, aku nak jejakkan kaki aku kat peringkat pengajian seterusnya demi mencapai cita-cita aku. With the flying colours result, INSYAALLAH mudah segala urusan ke ipt termasuk biasiswa. ehee.  

Em. okelah. Harap semua maklum yer sebab aku tak buleh nak post entri tiap tiap hari. Doakan aku sukses dalam SPM yer. Amin.




1 comment on "Bukan Saya Taknak Update Tiap-tiap Hari"

Leave your comment below.